Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: bomin.no

Kontaktinfo:
Den Bulgarske Ortodokse Menighet i Norge «St. Kiril og St. Metodij»
Postboks 9129, Grønland 0133 Oslo
post@bomin.no
+47 479 51 661

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Når du besøker en webside registreres din IP-adresse. Vi knytter ikke denne opplysningen direkte til deg som bruker. Den tiden du bruker på våre sider blir logget, men du er anonym for oss. Disse opplysningene bruker vi til å administrere og vedlikeholde sidene våre.

Kontaktskjemaer

Hvis du velger å bruke et kontaktskjema på bomin.no bruker vi ikke denne informasjonen til noe annet formål enn det som er forventet. Vi selger eller deler ikke denne informasjonen til tredjepart.

Nyhetsbrev

Hvis du velger å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi lagrer din epost og sender deg epost. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Din informasjon blir ikke delt med tredjepart.

Vi bruker mailchimp.com som leverandør for nyhetsbrev. Les mer om Mailchimps personvernerklæring her.

Informasjonskapsler

Ønsker du å reservere deg mot bruk av informasjonskapsler må du endre sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din. Du finner instruksjoner på hjemmesiden til din nettleser.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.